En skritt-tur över dem glashala vägarna.

Publicerat 2015-01-28 kl. 19:13:00 av Isabel Håkansson
Min gosebjörn och jag idag ↑

Till att börja med, ser ni min nya design? I LOVE it! Det är lite små korrigeringar som ska göras men annars är den så gott som klar, och jag älskar den. Hur som helst, nu är jag hemma ifrån stallet och ska alldeles strax hoppa in i duschen för att sen gå & käka middag. Men först måste jag uppdatera här, såklart. Planen för Snobben idag var ju att han skulle longeras i paddocken, men det var jättehög snö inne i paddocken med en hård skare ovanpå den höga snön, så jag skippade longeringen och skrittade ut honom lite lugnt istället. 
 
Det var verkligen glashalt ute och vi tog oss fram i slowmotion, typ. Jag jobbade honom en sträcka där vägen var blaskig och inte isig, men så fort det blev isigt igen så fick han långa tyglar. När det är dåligt underlag eller glashalt så låter jag alltid hästen jag rider få fria tyglar och bestämma själv vart den vill gå, eller rättare låta den gå där den känner att den får som allra bäst fotfäste. 
 
Nu ikväll ska jag bara pyssla lite med bloggen, plugga och se på TV. Ikväll satsar jag på att komma i säng tidigt för att förhoppingsvis kunna sova bort den mesta utav febern. Jag kan inte vara borta mer ifrån skolan nu och tankarna om hur mycket jag missar kväver mig, for real. Meeen, det är som det är. Helt enkelt. Duschen står näst på listan nu, så vi hörs lite senare. Puss ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Jonna

sötisar <3 designen vart jättefin!

2015-01-29 @ 10:23:22
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback