En mysig kväll i stallet.

Publicerat 2015-01-05 kl. 21:32:29 av Isabel Håkansson
Bild 1: "Min del" utav stallgången, vattnad och sopad. Jag vattnar alltid stallgången och ser till att det är fräscht. 
 
Bild 2: Lilla Philip som var lagom glad när han såg att jag höll i foderspaden i handen jag inte höll kameran i, hehe. 
 
Bild 3: Före & efter bild på Snobbens man. Jag klippte sisådär 2-3 centimeter på den och tunnade ur den, växer som ogräs gör den! 

Finally, HEJ! Jag är nu tillbaka efter en mysig stallkväll och ett långt, varmt bad där jag låg med inpackning i håret och en djupgörande facemask på ansiktet. Tidigare i eftermiddags så följde jag med Milla när hon skulle provrida en häst, så stor och fin var och ÄR den! Efter att ha hängt i flera timmar ihop med storhästar i olika storlekar så var det himla skönt att komma hem till min egna lilla C-ponny kille. Att kunna krama om hans lilla huvud och komma åt ovanpå ryggen helt perfekt när man ska borsta, det är så skönt! Hihi. 
 
Båda ponnykillarna fick sig en rejäl ryktomgång och massa godis, pussar och kramar som vanligt. Jag tror inte dem förstår hur bortskämda dem faktiskt är egentligen.. haha. Hur som helst, det var jättemysigt att bara få hänga i stallet själv i nån timme, pyssla om hästarna och lyssna på lugnande musik efter den halv-hektiska dagen.. Det är fasen lite terapi att få åka till stallet, där är det ingen som bryr sig om hur man ser ut eller vilka kläder man har på sig. Där ligger hästarna alltid i fokus, vilket jag älskar
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att longera/rida Snobben, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Det känns bra i hjärtat att låta Snobben jobba litegrann utan mig eller nån annan ryttare på ryggen, men samtidigt var det ju inte speciellt längesen jag longerade honom sist.. hm.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Jonna

Kan du inte lägga ut typ mål för månaden och sån och varför du rider så och si skulle va intressant 😍

2015-01-05 @ 22:16:55
Postat av: Karolina

Mysigt! Älskar att gå runt och fixa i stallet :)

2015-01-06 @ 13:51:14
URL: http://karolinahj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback