En helvetes-natt..

Publicerat 2015-01-13 kl. 11:34:50 av Isabel Håkansson
Fysjutton säger jag bara, vilken helvetes-natt det varit.. Igårkväll så satt jag och syrran ute i kylan och väntade på bussen i 40 minuter, pågrund av att den aldrig kom. Så till sist fick mamma komma och hämta oss. Det resulterade i att min förkylning och huvudvärk som jag redan hade gått runt med hela dan, blev EXTREM. Runt 10 tiden igårkväll iallafall när jag hade varit hemma några timmar, så kände jag hur jag knappt kunde prata normalt, jag höll bokstavligttalat på att somna sittandes vid köksbordet och huvudet dunkade som aldrig nånsin förr. 
 
Jag somnade nästan direkt när jag gått och lagt mig, men vaknade sen lite efter klockan 02 inatt av att jag svettades och var helt blöt i princip. Näsan var heelt igentäppt och huvudet dunkade, det tog lång tid att kunna somna efter det kan jag lova.. Mamma väckte mig inte ens imorse utan förstod redan utifrån hur jag mådde igårkväll att jag inte kunde gå till skolan idag, vilket känns jätte tråkigt. Jag hade tid hos syv och skulle fixa litegrann med mitt preliminära gymnasieval idag egentligen, men nu går inte det heller.. 
 
Med tanke på hur jag mår nu så blir det inget stall idag och igår gick Snobben bara ett lugnt bus-pass i paddocken eftersom jag hade ont i huvudet redan då. Mitt dåliga samvete över hur pass lite han går just nu tar död på mig, även fast jag vet att han inte lider utav det.. ett dugg ;) But still, han skulle ju tränas den här veckan.. vad hände med det liksom? ÅH, låt mig bli frisk NU. Hoppas ni får en bättre dag än vad jag kommer få och att ni sovit gott inatt, ni är grymma! ♥
Min fina ponny efter vår första pay & cross i höstas. Han var SÅ pigg kommer jag ihåg, och stark som jag vet inte vad.. Lycka är att rida och umgås med Snobben, världens bästa häst!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Felicia Ericsson

men fy.. krya på dig!!

2015-01-13 @ 16:21:42
URL: http://feliciaericsson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback