En dag åt ingenting.

Publicerat 2015-01-13 kl. 19:18:17 av Isabel Håkansson
Hej, hörni ♥ GASCH, vilken seg dag det varit. Jag har verkligen legat i sängen och sett på en & samma serie hela dagen. Inget stall, ingen bloggning, inget plugg - bara enkel och simpel vila. Kommit under funn med vissa saker unden dan och känner mig rätt deppig, actually. Brukar bli så när jag bara ligger hemma, att jag tänker alldeles för mycket för mitt egna bästa. Saknar lite för mycket och vill spola tillbaka tiden några år.. Men bara att blicka framåt mot ljusare tider, antar jag. 
 
Jag tackar och bockar för era inskickade kommentarer ang. sporrar och spön, jag har läst igenom allt och ska sätta mig och skriva ner vad jag själv har för åsikter kring det.. så fort det här inlägget är publicerat. Även fast jag har väärldens motivationsdipp för tillfället så ska jag hålla mitt mål och blogga så bra jag kan trots allt. Jag ska kämpa, kämpa och kämpa lite till. Tills motivationen är tillbaka igen, det är ett löfte till mig själv och till ER
 
Nej hörni, nu ska jag avrunda och sätta punkt för det här inlägget. Håll koll på bloggen om nån timme, då kommer mina åsikter om sporrar och spön upp. Watch out. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback