En alltför spontan grej..

Publicerat 2015-01-14 kl. 19:28:52 av Isabel Håkansson
Okej, vet ni vad jag gjorde igår? Jag plockade bort ALLA mina lösögonfransar. Jag råkade nämligen ta sminkborttagning på mitt vänstra öga (man ska absolut inte ha sminkborttagning i kontakt med sina lösögonfransar, då lossnar dem) så ögonfransarna blev glesa och jag hade ca.. 10 fransar kvar på det ögat. Det såg förj*vligt ut. Salongen jag fixar mina fransar på hade ingen tid förrän om 2 veckor och NEJ, jag tänker inte gå omkring och se ut som jag gjorde igår när mitt ena öga såg ut som "hejkomochhjälpmig".. haha. 
 
Så, jag tog sminkborttagning på andra ögat också och vips - så var fransarna borta. Mina egna fransar har tagit sååå stor skada av lösögonfransarna.. dem är jättekorta och det har trillat av en massor. Jag ser inte klok ut och kommer inte kunna använda mascara nu förrän dem växt ut. Jag menar, jag har ingenting att applicera mascaran på? Mina ögonfransar är max 1,5 mm långa, *host* korta. Dock har jag googlat runt litegrann och såg att många tipsade om rincinolja, en olja som ska påskynda växningsprocessen på ögonfransar och hår. Så jag ska köpa hem en burk rincinolja och massera in i mina ögonfransrötter varje kväll. 
 
Jag läste också att om man har naglar och hår som växer ut fort, så gör ögonfransarna densamma. Så jag hoppas att denna gång inte blir något undantag och jag återfår mina normala ögonfransar snart. Jag ångrar faktiskt att jag satt på lösögonfransar ifrån första början.. Så mycket tusenlappar jag slösat bort för att jag varit lat och inte orkat lägga på mascara, och utöver att jag lagt ut så mycket pengar på lösögonfransarna så har mina egna ögonfransar blivit helt förstörda på köpet.. Buhu. 
Jag bjuder på bilderna, alltså. Sjuk och blek - yep, thats me right now. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Nikki

r-oljan fubkar super!!! Använt de till både mina fransar å hår. Hade typ inga underfransar å nu är de aå långa så de kittlar mig långt under ögat haha

2015-01-14 @ 20:31:21
URL: http://www.eu-riders.se
Postat av: Isabelle Johansson

Fin du är <3

2015-01-16 @ 20:42:38
URL: http://isabellejohaansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback