Don't know what to say // dålig start på veckan.

Publicerat 2015-01-19 kl. 12:42:49 av Isabel Håkansson
Igårkväll så duschade jag extra länge, gjorde inbakade flätor i håret, tog fram kläder, målade naglarna och la skol-ipaden på laddning. Jag gjorde mig redo inför att kunna åka till skolan idag, helt enkelt. Men så inatt vaknade jag runt 03 och grät hysteriskt, jag hade så förbannat ont. Vad är det egentligen jag har ont för, kanske ni undrar? Såhär är det, jag har spräckt mina trumhinnor i båda öronen + att mitt högra öra innehåller vätska som trycker OCH öroninflammation på det. Japp -det gör ont. Så fort alla mina värk och/eller smärtstillande tabletter slutar verka så snurrar allting. Själv skrattar jag när jag läser allt det där, för är det nån som drabbas så är det alltid ALLTID jag? Haha.
 
Så med andra ord, jag blev hemma ifrån skolan idag också. Vi har tid hos en läkare om några timmar, så framtills dess blir det att ligga nerbäddad i min älskade dubbelsäng som jag har hemma hos pappa och kolla på Gossip Girl. Sen har jag en engelska-uppgift som jag ska fortsätta skriva på också, det är faktiskt riktigt roligt! Jag älskar alla skolarbeten som innebär att man får skriva fritt och hitta på själv, det är såå mycket roligare att få tänka lite "beside the box" och testa på sin kreativa sida litegrann. Och det är just vad den här engelska-uppgiften är, fritänkande.
 
Åh, hörni.. jag tror aldrig jag har varit borta ifrån verkligheten såhär länge som jag varit nu, nån gång, nånsin. Visst, om jag har varit utomlands, men aldrig att jag suttit hemma och låtit dagarna gå utan att något blir gjort, aaaldrig. Det känns som om jag tappat fotfästet liksom, och om inte annat tappat greppet HELT om skolan. Jag har kontrollbehov, vill ha koll på saker och när jag inte har det så blir jag stressad, ootroligt stressad. Nej, jag satsar på att vara tillbaka back in buissness imorgon, jag blir helt kallsvettig bara av att tänka på hur mycket jag har att ta igen.. buhu.
 
Till alla er - ha en grym måndag nu. Kicka igång veckan på bästa sätt, planera in roliga saker, jobba hårt i skolan, häng i stallet en timme extra, umgås med vänner och framför allt, lev livet DU vill leva. ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback