Alla dessa topplistor & bloggare.. Nu kör VI!

Publicerat 2015-01-11 kl. 17:37:08 av Isabel Håkansson
Topplistor hit, bloggare dit, kommentarer där och statistik här - jag talar om, bloggvärlden. Varför är man egentligen så besatt av vilken plats man ligger på topplistan, hur många besökare man har per dag och räknar kommentarer? Känns det inte lite ytligt, eller rättare sagt FEL? För det tycker jag.. faktiskt. Förra året så rasade hela min motivation och inspirations-spiral samman om bloggen åkte ner ett snäpp på topplistan eller om jag hade mindre besökare en vanligt. Men i år har jag bestämt mig för en förändring. 
I år, så har jag bestämt mig för att lägga i en extra växel när allt känns hopplöst. När statistiken dippar eller kommentarerna blir få, så tänker jag kämpa. Leverera extra mycket, pumpa ut inlägg och fortsätta med det jag gör. För jag vill driva bloggen jag hade älskat att läsa, och jag hade inte velat läsa en blogg som bara var bra i perioder. Det är aldrig för sent att starta om på nytt, så det är precis vad jag tänker göra nu, starta om på nytt. Förra året skrev jag "välkomna till Isabelhakansson.se 2.0", så jag antar att jag det här året bör skriva - Välkomna till Isabelhakansson.se 3.0!
 
Jag ääälskar hästar av alla slag, att disskutera, inspirera, fota och dela med mig av mitt liv. Så det är vad jag tänker göra. Med start från idag så tänker jag inte vara lika besatt av vad min statistik-siffra visar, vilken plats jag ligger på topplistan eller however.
Let's gooooo.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Håller med dig, börjar själv inse att det här med topplistor och statistik inte alls är lika viktigt som det varit.
Tror det blir super med din blogg, brukar sluta bra hur du än vrider och vänder på det.. ;)

2015-01-11 @ 19:11:04
URL: http://julialinneaaxelsson.blogg.se
Postat av: Michelle Petersson

Klokt och bra skrivet! :D Det handlar om att blogga som intresse och för att det är kul. Inte hänga upp sig på statistik och topplistor :P
Kram

2015-01-12 @ 21:34:14
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback