1 bild på en spänd Snobben under framridning..

Publicerat 2015-01-25 kl. 20:37:16 av Isabel Håkansson
Bläää, jag som var taggad på lite nya ridbilder.. och så slutade det med 1 bild tagen i dimma och dåligt ljus. Suck. Snobben var lite halvspänd under uppvärmningen pågrund av dimman (som ni kan se), men han släppte efter ganska snabbt och gick fint så fort jag gjorde rätt. Alltså, så fort jag höjde händerna, höll ett jämnt och fint stöd i händerna och jobbade med benen - då gick han klockrent. 
 
Visst, det ser inte jättebra ut för mig och Snobben just nu. Allting ser och känns rätt ringrostigt, men är det nånting vi tränat på under den här vintern så är det att Snobben ska fram för skänkeln ordentligt, och det har vi verkligen lyckats med! I höstas så stannade han med mig hela, hela, hela tiden på banan och vid uteritter. Bara frös fast och vägrade gå, utan någon vettig anledning. Många ridpass slutade i tårar som kom av ren frustration och det kan jag nu stolt säga är helt borta. Kämpigt har det varit, men SÅ värt det nu. Jag och Snobben ska kämpa vidare och bygga upp kondition, muskler och öka på allting succesivt. 
 
Philip gick ett körpass idag, och det gick över förväntan bra! Han har bättre kondition än vad han ser ut att ha, min lilla buse. Det blev väl en sträcka på ca 4-5 kilometer åtminstone, i både skritt, trav och galopp. Han skötte sig super!
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback