What a day..

Publicerat 2015-02-21 kl. 18:10:00 av Isabel Håkansson
Jag är väääldigt glad och tacksam över att jag har min egna, alldelles egna samshield-hjälm på bilden över. Varför? Haha, keep reading. 
 
Idag kom jag till stallet och började mocka som vanligt, glad & nöjd över att få starta dagen i stallet. Pernilla höll på att rota inne i sadelkammaren och ropade efter en stund: "Isabel, inte för att skrämma dig nu, men vart är din ridhjälm?" Jag gick till sadelkammaren och tillsammans vände vi upp och ner på ALLT som fanns där inne. Och efter att ha rotat ur allting så kom vi fram till att både min ridhjälm och mina jw-ridbyxor var borta. Fanns inte där, spårlöst försvunna. Likaså Pernillas splitternya schabrak som hon köpt för sina julklappspengar.. 
 
Alltså jag fick så ont i magen och blev så arg, ledsen och frustrerad att jag ringde till pappa och grät i telefon. Jag gillar inte att snacka pengar, men min hjälm kostade 6000 kronor och är ingenting jag mest troligt någonsin skulle få igen utav mina föräldrar. Hur f*n kan man göra så mot en annan människa? Är man så desperat efter nånting att man går och snor det av nångon annan så är man inte 100% klar i huvudet, det är inte ett friskt betéende.
 
Tur i oturen så hittade vi min hjälm gömd under en pall under en tavla, hakremmen var justerad och det är uppenbart att någon har använt den. Jag är såååå glad att dem inte hade tagit med den bort ifrån stallet och att vi hittade den innan den hunnit försvunnit därifrån. Så hjälmen är i säkert förvar hos mig igen, som tur är. Hur som helst, nu har "tjuven/tjuvarna" snott saker ifrån mig och Pernilla samt en annan tjej i stallet för över 5500 kronor. Jag mår illa, spyr galla över personen/personernas äckliga betéende. Euw. 
 
Jag red ut en väldigt glad och överpigg Snobben iallafall och det gick superbra. Philip gick även han en runda, något kortare än Snobben men huvudsaken är att han får motioneras. Mina små lyckopiller ♥ 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Nelly

Men gud jääääkla idioter det finns alltså :O

2015-02-21 @ 19:33:51
Postat av: Michelle Petersson

Asså USH! Finns verkligen människor till allt... :P
Kram

2015-02-22 @ 10:26:50
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback