Wanties till mig själv // våren 2015.

Publicerat 2015-02-04 kl. 14:30:00 av Isabel Håkansson
Jag är så himla inställd på att Snobben och jag verkligen ska komma ut och träna & tävla på riktigt i år. Jag trimmar varje dag i både snöstorm och extrem kyla, just för att kunna komma dit. Jag läser böcker, hästbloggar och suger åt mig av all tips och konstruktiv kritik som jag får. Jag kollar mer än gärna på BRA ridning och tar efter vissa rörelsemönster duktiga ryttare gör t.ex över hindren och så vidare. Jag har aldrig varit såhär motiverad på att faktiskt komma ut och tävla, aldrig nånsin. 
 
Som ni redan vet så är jag en sucker för snygga och genomtänkta outfits. Är inte jag och Snobben bäst på träningen så kan vi åtminstone vara snyggast, lite så resonerar jag. Hihi. Så, jag har legat i min säng och scrollat upp och ner på hööks hemsida och hittat en massa snyggt. Mina två främsta wanties är dem på bilden. Först och främst - en créme färgad piké med fickor och guld detaljer. Så snygg och stilren. Fickorna på bröstet gör att den ser proffsigare ut på nåt sätt och jag diggar den stenhårt! 
 
Spooksvästen har alltid legat högt uppe på min önskelista att få köpa in, men jag har aldrig haft tillfälle att köpa den. Mamma eller pappa, om ni ser detta.. Snääääälla?!?! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åå va kul att du vill tävla det är super kul! 😍 har du planerat in nån tävling? Det är mitt tips att anmäl till nått och så ha det som ett "mellan" mål och åk dit oavsätt hur det går på träning och sånt annars kan det bli lätt & backa ur. Det kan ju va nån klupphoppning på låghöjd som ett start skott på er tävlingssäsong. Lycka till!

2015-02-04 @ 15:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback