Söndagmorgon ♥♥

Publicerat 2015-02-22 kl. 11:39:16 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår superbra! Solen skiner och det skriker VÅR i hela Sala. Snön smälter bort sakta men säkert och fortsätter det i den här takten så har vi helt bar mark innan veckan är slut. Så underbart, härligt och skönt! Åh, vad jag har längtat efter att få skriva dem där meningarna.. ni anar inte! Jag älskar våren ♥ Så, idag ska jag passa på att vara ute så mycket det bara går! 
 
Stallet ska fixas nu på förmiddan och Snobben ska joggas lite lätt i paddocken. Sedan ska sadelkammaren rensas och vi ska kolla efter fler eventuellt stulna saker, suck. Efter stallet iallafall så ska jag mest troligt vara med lite kompisar, bara umgås och snacka. Så välbehövligt! Kompistid är viktigare än man tror och jag ska verkligen ta vara på den här lediga veckan och socialisera mig med mina vänner mycket, det händer inte så ofta annars utan jag brukar mest hänga i stallet eller vara hemma och plugga, vara i Stockholm eller göra annat. Haha.
 
Let's kick off this daaaay! Jag har laddat upp med en god bär-smoothie och är redo att få stallet avklarat för dagen, vi hörs later on. 
Just nu ↑
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback