Ridhusträning, mycket folk och frustration.

Publicerat 2015-02-01 kl. 21:27:17 av Isabel Håkansson

Snobben ikväll efter träningen, duschade ben och med en massa gott godis i magen ♥
 

Hej, finally. Med handen på hjärtat, jag har inte så gott som 5 minuter att blogga idag, tyvärr. Dagen har verkligen gått i ett och innehållit både Mcdonalds-mat, ridhusträning, snökaos och halsont. Ni vet, är jag frisk från feber och min extrema öroninflammation börjat släppa så måste jag ju bli förkyld, alltid ska det ju vara nånting ;) Haha. Ibland undrar jag om jag överhuvudtaget har ett fungerande emunförsvar, och isåfall - hur dåligt är det?!?
 
Ridhusträningen gick sisådär. Det var mycket människor och hästar, vilket gjorde att jag inte kunde rida som jag ville och man blev okoncentrerad. Idag skuttade jag och Snobben för första gången på 4 månader, och istället för att kunna fokusera på känslan, sprången och att jag tillsammans med Snobben faktiskt äntligen hoppade igen, så fick jag lägga fokuset på att INTE rida in i alla andra som stod utspridda runtom i ridhuset. Det gjorde att vägarna blev dåliga och ingenting riktigt gick som jag ville. Dock är jag rätt nöjd ändå, det gick bra utifrån förutsättningarna och Snobben fick röra på sig, vilket jag tycker var huvudsaken!
 
En sak jag är mindre nöjd över är hur dum Snobben blivit vid lastning, igen. Vi tränade bort princip alla hans lastningsproblem och han har varit jätteduktig enda sen dess, fram tills nu. Så nu blir det lastträning en gång i veckan tills han går på transporten snällt som ett litet lamm igen.. det tar så mycket energi om man ska stå och bråka 20 minuter både när man ska iväg och när man ska hem. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Isabelle Johansson

Åh vad tråkigt med lastningen de blir nog snart bättre ska du se!

2015-02-02 @ 07:46:07
URL: http://isabellejohaansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback