"Prove your wings"

Publicerat 2015-02-13 kl. 18:11:00 av Isabel Håkansson
Fick ett mejl ifrån en bloggportal som ville att jag skulle börja blogga hos dem. På deras portal blir man erbjuden både att tjäna pengar och bli sponsrad saker med jämna mellanrum, något mindre men en mer satsande portal. Jag och pappa snackade endel och jag är sååå kluven. "Prove your wings", är det inte så man säger? Min blogg går uppåt nu för varje dag som går, vilket känns jätteroligt! Frågan är, vågar jag chansa?
 
Det blir ju att bära eller brista, helt enkelt. Mest troligt stannar jag kvar här, på blogg.se ett tag till. Skulle jag få ett nytt portal erbjudande nångång i framtiden och det känns rätt vid första inblick så är blir det ingen tvekan om saken. Men att jag känner mig kluven känns för mig som ett tecken på att jag inte är redo att tacka för mig på den här bloggen, än. Dessutom, så trivs jag otroligt bra på blogg.se's portal.
 
För mig spelar inte pengar eller saker någon roll, mitt prio nummer ett är att jag ska trivas och känna mig glad, stolt & nöjd över min blogg när jag själv klickar mig in på den. Och det gör jag nu.
 
När vi ändå är igång och skriver ett renodlat inlägg om min blogg, har ni några önskemål på inlägg? Självklart får ni en länk i samband med att jag bloggar om ert "tips". 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Kloka tankar! ★
Kram!

2015-02-13 @ 20:58:44
URL: http://michellepetersson.horseworld.se
Postat av: Anonym

Mer av din utrusning och tips på övningar osv :D

2015-02-13 @ 21:06:51
Postat av: Emilia

Mer videos! Ridvideos! :D

2015-02-13 @ 23:12:26
URL: http://emiliaa.blogg.se
Postat av: Pappa

Det gör du rätt i lillan , det är du som skall trivas med bloggen och om du trivs så skall du stanna. När jag startade mitt företag var det inte många som trodde på det i förlängningen men det har fungerat i 16 år nu och det talar sitt tydliga språk. Man skall följa sin egen känsla och göra som man själv vill då blir det bäst.

2015-02-15 @ 06:49:05
URL: http://www.aj-expresservice.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback