Positive mind, positive vibes, positive life.

Publicerat 2015-02-20 kl. 07:23:00 av Isabel Håkansson
Kick-ass morgon. Jag kan gå upp tidigt på mornarna bara jag bestämmer mig för det, och det här var en sån morgon. Jag är så lycklig över fredag, lov och allt roligt inplanerat jag har under det här lovet! Sick. Efter skolan idag så ska jag snabba mig till stallet, fixa där och rida Snobben för att sen dra mig in emot stan, duscha, sminka mig och vara med kompisar för att sedan sova hos Milla inatt. Det kommer bli galet kul! 
 
Som hela den här veckan så kommer bloggen bli lite lidande även idag.. men som tur är så har jag tankat på med ett tidsinställt iallafall. Förhoppningsvis (om jag springer på riktigt ordentligt), så hinner jag hem efter skolan innan jag ska till bussen. Då kan jag slänga in ett litet inlägg och läges-uppdatera er litegrann förhoppningsvis! Tro inte att jag tappat blogglusten, för det är det minsta jag har. Belive me. Jag får nya tankar & idéer hela tiden nu för tiden, vilket jag hoppas även speglar av sig här på bloggen, hihi. 
 
Okej, låt oss göra den här dagen GRYM. Vi ses här inne senare, det lovar jag. Passa på nu under morgonen att länka era grymma bloggar i kommentarsfältet nedan, jag vill hitta nya bloggar och kommentera en massa positivt en fredag som denna. Ni vet vart ni kommenterar ↓
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anna Fotografi

Din blogg är verkligen grym bra. Fortsätt som du gör :)

2015-02-20 @ 17:10:14
URL: http://aannab.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback