Onsdagmorgon, en bra sådan.

Publicerat 2015-02-04 kl. 07:00:00 av Isabel Håkansson
Goodmorning bloggers ♥ Jag vet, bloggen känns död och inte alls lika levande och närvarande som den brukar.. men tro mig, jag jobbar på det. Jag känner iallafall samma härliga känsla som varje gång jag loggar in här på min blogg, eller som jag väljer att kalla det - min öppna dagbok. Här skriver jag ut allting, dokumenterar varenda dag i både bilder, text och videos. Det är så otroligt kul, och om inte annat att jag har alla mina år på högstadiet nedskrivna här, det kommer jag tacka mig själv för om några år! 
 
Hur som helst, Wednesday it is. Jag har en bra magkänsla inför den här dagen, det känns som att den kommer bli bra. Jag går en kort skoldag idag och slutar redan klockan 14:10, dock så ska jag sitta kvar i skolan ettpar timmar efter att jag slutat för att plugga lite fysik & matematik ihop med Märta. Imorgon har vi fysikprov, vilket jag bävar mig inför. Varför har jag inte pluggat mer än vad jag redan gjort? Varför? Bläää.. samma tråkiga och osäkra känsla varenda gång, hur mycket jag än pluggar. Att plugga, pressa och skriva prov är verkligen inte min grej, alls. Haha. 
 
När jag betat av plugget för dagen iallafall så ska jag bege mig ut till stallet där ponnypojkarna väntar. Longering står på schemat för Snobben idag, och jag håller både tummar och tår för att underlaget i paddocken är bra så att Snobben får trava ettpar varv åtminstonde.. det skulle verkligen behövas. Snobben håller på att krypa ur sitt eget skinn för tillfället och står alltid otåligt och skrapar med hovarna i stallgolvet medans jag borstar honom. Han skulle behöva få komma ut på en snötäckt åker och racea järnet! Tyvärr så har jag ingen snötäckt åker nära stallet jag skulle kunna rida på.. annars hade det inte varit nån fråga om den saken ;) 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback