Okey, let's talk about.. gymnasiet.. again.

Publicerat 2015-02-10 kl. 20:12:00 av Isabel Håkansson
Idag bytte jag ut en orginell & vanlig skoldag mot en något roligare skoldag borta på en gymnasieskola i västerås. Jag och två kompisar hade bokat in en "elev för en dag" dag idag (herregud vad mycket "dag" det blev i den där meningen), och det var faktiskt riktigt roligt! Jag har helt och hållet ändrat min åsikt och skulle LÄTT kunna tänka mig att gå ekonomi-linjen med inriktning juridik. Det var faktiskt riktigt roligt att sitta och disskutera brott, se på filmer och se över olika företags budget. Mycket roligare än vad det låter om inte annat!
 
Dum som jag är så har jag redan skickat in mitt preliminära val om gymnasiet, men under omvals-perioden i April så kommer jag att placera Ekonomi-linjen på Carlforsska som nummer 1 på listan. Åh, vilken härlig känsla i magen att få känna sig trygg och äntligen, efter många om och men, verkligen veta vilken linje jag vill gå. Påriktigt. Nu tänker jag släppa allt som har med gymnasiet att göra och istället njuta av min sista tid på högstadiet. 
 
Min högstadietid har varit såå rolig, for real. Så mycket man förändrats, utvecklats som människa och lärt sig. Framtiden skrämmer mig lika mycket som den får mig helt insane av längtan och förväntan. Jag vet vart jag vill och vart jag ska. Detta blev mitt sista inlägg om gymnasiet på väääldigt länge, nu tänker jag leva för NUET. 
Well, hello.. future. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur blir det med ponnyn?

Svar: Västerås ligger 30 minuter ifrån sala med tåg, så han hinns med såklart! :D
isabelhakansson.blogg.se

2015-02-10 @ 20:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback