Oh, Monday again.

Publicerat 2015-02-02 kl. 09:33:46 av Isabel Håkansson
Februari startar på samma sätt som Januari slutade - med att jag är sjuk. Sjuk, sjuk, sjuk. Whats the deal? Känner jag. Aldrig i hela mitt liv har jag varit borta såhär mycket ifrån skolan, och JA, ångesten är brutal. Det är en stressfaktor att gå hemma och hosta, se febertermometern visa en alldeles för hög temp och känna sig krasslig. Jag vill bara upp och ut till skolan, plugga ikapp, rida, trimma, träna, vara med kompisar och få leva lite utanför huset för engångsskull. Få tillbaka mitt gamla liv som varit ifrån mig alltför länge nu.. mot min vilja.
 
Ikväll ska jag över till mamma för att hämta min fysikbok och lite annat, plugg står på schemat för idag. Jag har fysikprov på torsdag och jag vill gå ut ur provsalen med en lika bra magkänsla som när jag går in. Det är mitt sista fysikprov i nian, mitt sista fysikprov på min nuvarande skola.. mitt sista fysikprov på flera, flera månader. Det känns så konstigt.. Men skönt ändå, jag menar.. fysik är inte mitt favvo-ämne ;)
 
Nej, hörni.. Jag hoppas att resten av den här veckan blir bra & att jag blir frisk snart. Jag är ju så taggad på allting nu ju, det är min kropp som hindrar mig. Meeen, vad brukar jag säga? Fall down seven times stand up eight, right?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback