Nu tar jag helg - äntligen.

Publicerat 2015-02-12 kl. 22:38:25 av Isabel Håkansson
Efterlängtade helg, välkommen. Vi har nämligen studiedag imorgon vilket betyder att vi får långhelg, det sitter fint om NÅT. Jag är så himla trött och behöver några dagar att kunna sova ikapp och bara ta det lugnt. Så, vad har jag gjort i dag under tiden jag inte uppdaterat? Det gamla vanliga. Vaknade lite försent, kom till skolan precis i tid, pluggade, åkte till stallet, red, kom hem, duschade, åt och landade här. Mitt vardagsliv går som i ett kretslopp, samma visa dag ut och dag in. Tur man älskar sitt liv då, annars hade det blivit lite jobbigt. Haha. 
 
Snobben skrittades ut idag med sällskap av Pernilla och Philip. Barbacka och med gosiga fleece-täcken på, det uppskattas verkligen dagar som dessa. Och om inte annat så känns det som en riktigt bra start på min långhelg, som ska bli sååå mysig. Något som är lite mindre mysigt däremot, var att idag när jag skulle in i sadelkammaren och knäppa loss tyglarna ifrån Snobbens träningsträns för att kunna fästa dem i hans uteritt/gos/mys-träns istället, så föll hela tränset isär nosgrimman ramlade ner på golvet. Väldigt konstigt tyckte jag, men sen såg jag det- någon hade plockat isär hela tränset och dessutom TAGIT MITT GULDIGA SWAROWSKI PANNBAND. Varför, liksom? Aja, får vi inte tag på vem som tagit Snobbens fina pannband så får jag köpa ett nytt, inte svårare än så, men det känns riktigt irriterande.. 
Snobbens fina pannband, buhuuuuu. 
 
Förövrigt mår jag riktigt bra och det känns lovande inför dem kommande veckorna som innebär fullproppade scheman. Då gäller det att ligga på topp och känns sig pigg, glad och peppad. Vi går mot ljusare tider och det känns som att vintern håller på att tacka för sig, vilket jag äääälskar. Hur mår ni? ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Men idiotiska människor måste ju lära sig skillnad på ditt och mitt. Vafan, vem gör något sådant där?!

2015-02-13 @ 12:48:20
URL: http://skogsrusset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback