Hur grymma är inte ni!?

Publicerat 2015-02-17 kl. 07:38:13 av Isabel Håkansson
Alltså, hörni!! Jag bloggade allt som allt 0 inlägg igår, bloggen stod tom.. men statistiken var lika hög ändå? Hur grymma är inte ni då, liksom? Världens bästa läsare ♥ Som en liten gottgörelse för igår iallafall så klev jag upp 30 minuter tidigare än vad jag brukar, just för att hinna logga in här & skriva litegrann innan skolan börjar. Idag står ett matteprov uppskrivet på dagens schema och det är ett ångestladdat prov för min del. Jag hatar matte, och anledningen till det är enkel - jag är superdålig på det. Men som sagt, jag ska göra mitt bästa! 
 
Förutom skolan så är mitt schema rätt fullt, och jag har inte en blekaste aning om hur jag ska få allt att gå ihop. Jag slutar skolan vid 3 och ska direkt ut till stallet, fixa där och rida Snobben, sedan hade jag och en kompis planerat att gå på bio.. Sedan skulle jag behöva inhandla ettpar saker inför romme-resan med 9:an imorgon. Hm... Alltså, vad ska man göra när ett dygn bara har 24 timmar och jag skulle behöva ca 10 till? Nu gäller det för mig att prioritera. 
 
Jag har jättedåligt samvete över Snobbens motion för tillfället, han går minst sagt på halvfart. Som igår tillexempel, då skulle jag och Pernilla rida ut långritt på både Snobben och Philip. Allt var frid och fröjd och det skulle bli jättemysigt enligt båda två. Hästarna hade på sig mysiga fleece-täcken och jag och Pernilla tjocka dunjackor. Så fort vi kom utanför dörren så sprätte hästarnas ben iväg, typ. Det är så himla halt ute och droppen för mig gick när Snobben höll på att halka omkull ordentligt, med mig på. Det var riktigt läskigt och då vände vi om hemåt igen. Snälla, snälla snön - smält bort NU. 
Här var han verkligen igång, konditionen var GRYM. Dit ska vi igen. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Stinaaaaa

Är dom inte broddade eller halkar dom så ändå??:o

Svar: Dem halkar ändå, haha.......
isabelhakansson.blogg.se

2015-02-17 @ 09:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback