Godmorgon underbara onsdag ♥

Publicerat 2015-02-18 kl. 07:00:00 av Isabel Håkansson
Det är minusgrader utanför, isen ligger blank och jag är glad, gladare, gladast! Idag är det ingen skola för mig, eller resten utav 9:orna på vår skola. Eller jo, men skoldagen blir liiiite annorlunda om man säger så ;) Vid 07:45 så samlas vi utanför skolan och så ska vi åka buss upp till Romme för att spendera dagen där med skidåkning. Det ska bli galet kul och jag är SÅ himla taggad! Men rädd också, såklart. Ridning är min grej, inte slalom-åkning, haha. Jag minns inte ens senaste gången jag åkte slalom, det var allt för många år sedan nu.
 
Pappa väckte mig tidigt imorse eftersom vi lovade varann att vi skulle städa huset nu på morgonen så att det var gjort + äta en god frukost. Sagt & gjort. Så nu har vi både hunnit med att städa huset och käkat en jättegod frukost bestående av ostfrallor och varm choklad. Det känns som en bra uppladdning inför dagen som jag dessutom känner på mig kommer bli riktigt grym. 
 
Vi kommer inte hem förrän halv 17:30 ikväll cirka, så mamma och syrran promenerar hästarna och fixat stallet åt mig. Så snällt! Det passar bra med tanke på att hovslagaren ska sko hästarna nu på morgonen, och att rida samma dag som hästarna har skotts är ingenting jag förespråkar. Så en lugn promenad med ett gosigt fleecetäcke passar bra in för mina ponnykillar idag, hihi. Nu ska jag gå och sätta upp håret, sminka mig och sedan rullar bilen mot skolan. Tagg, tagg.
Till alla er som precis som jag inte vaknade upp till något gulligt sms imorse, godmorgon finaste du.
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback