God frukost i magen & lördagen kan starta!

Publicerat 2015-02-14 kl. 10:43:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥ Lördag igen och helgen är igång. Varje lördag hos pappa startar med en god frukost med en massa olika alternativ, oboy, goda mackor, ägg, juice och listan kan bli lång. Så mysigt & om inte annat, ett väldigt bra sätt att kicka igång dagen på! Det är alla hjärtans dag idag, vilket för mig utan pojkvän känns som en heeelt vanlig, ordinary saturday. Jag ser inte varför man skulle deppa över att man inte har pojkvän på alla hjärtansdag när det finns barn som inte har en mamma på morsdag, eller en pappa på farsdag. Det känns för mig som ett orättvist beteénde, punkt.
 
Dagen kommer tillbringas på ett köpcenter där lite småsaker ska inhandlas. Jag måste bland annat inhandla lite nya ansiktsprodukter, jag vill kunna variera mig. Jag är så himla noggrann med min hy, just för att jag sååå lätt får finnar och en massa annat otrevligt. Det kräver omsorg, haha. Så, dagen kommer att vara rätt lugn, riktigt skönt det också ibland tycker jag. 
 
Jag mår så himla bra just nu, jag har en massa roliga saker att se fram emot, Snobben känns fräschare än någonsin, bloggen går bra, skolan rullar på och jag fick en massa beröm på mitt senaste utvecklingssamtal utav mina mentorer och allt känns bara allmänt bra. Det är en bra magkänsla jag känner när jag tänker över livet, för fyf*n vad livet är bra, egentligen. Man har så mycket möjligheter, mer än vad man tror ibland. Ta vara på dagen nu hörni, vi hörs senare.
 
Sanna är sjuk, men åker fortfarande ut för att fixa åt hästisarna. Hon vet hur noggrann jag är och hur mycket jag älskar mina ponnysar, och hon är nerkärad i både Snobben & Philip. Hon är såå duktig och jag litar på henne till 100%. Jag håller tummarna för Snobbens skull att Sanna kände att hon mådde tillräckligt bra igår i stallet så att hon kunde massera igenom Snobben. Hon är jätteduktig på hästmassage och jag vet en ponny som hade uppskattat det, haha ;)
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback