Freeeedag!

Publicerat 2015-02-13 kl. 08:49:02 av Isabel Håkansson
↑ Right now ↑
 
Godmorgon, hörni! ♥ Hur mår ni idag? Själv mår jag bara bra, lite trött bara. Jag slocknade i sängen igår lite efter klockan slagit 11 med mobilen i handen & vaknade av mig själv för nån timme sen. Konstigt det där, när jag är ledig så vaknar jag av mig själv jättetidigt, men när det är skola så skulle jag kunna sova huuuur länge som helst. Kanske är hjärnan inställd på att det är skola och därför vill fortsätta sova, hmmmm ;) 
 
Dagens planer är rätt lugna. Jag och Pernilla ska åka tåg till Stockholm och spendera helgen med pappa där. Det ska bli jätteroligt och om inte annat så är det alltid lika kul att vara i Stockholm. Min favoritstad över alla andra, I totally LOVE Stockholm. So yes, det är planerna än så länge. Får se hur resten av dagen spenderas när vi kommit fram, det återstår att se. 
 
Nu ska jag bara njuta av en ledig dag och en lugn morgon. Gå ut med hundarna, sminka mig länge och plocka litegrann inne på rummet. Waaaah, så mysigt. Alla ni som går i skolan - ha en grym skoldag och plugga på! Friday it is och helgen står runt hörnet. Vi hörs snart igen, puss. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback