En bra alla ♥ans dag!

Publicerat 2015-02-14 kl. 19:27:53 av Isabel Håkansson
Bilder från idag ↑

Hej på er! Vilken bra dag jag haft idag, alltså. Strosat runt inne på lite butiker och ätit förrätt, varmrätt och efterrätt på "pizza hut". Så himla gott och supermysigt! Detsutom passar det bra idag på alla hjärtansdag också, antar jag. Som sagt, för mig har denna dag varit som vilken annan dag som helst. Under dagen idag så har jag b.la inhandlat nya jeans, lite nya tröjor, småsaker, selfiestick och såkallade vas-strips. Jag ska alltså ge mig på och vaxa mina ben!! Jag har hört att det ska göra sååå ont, men ska man vara fin så får man lida pin.. är det inte så man säger?
 
Ikväll ska jag plugga spanska inför ett nationellt-prov som vi har på måndag, käka smågodis och kolla ikapp missade pll-avsnitt. Jag känner mig skapligt körd inför dem nationella-proven i spanskan, alltså. Jag är sååå dålig på spanska och det är bara en tidsfråga innan min spanskalärare inser det, haha. Jag tycker spanska är jättetråkigt vilket resulterar i att jag inte KAN plugga ordentligt på lektionerna. Kroppen säger emot och hjärnan är inte med för fem öre, liksom. Men jag ska ge det ett försök och göra mitt bästa!
 
Nu - inta TV-soffan, ta fram lite godis och plugga i väntan på att melodifestivalen ska börja. Sen fortsätter kvällen med ännu mera plugg och avslutas med ettpar avsnitt av pll. Sounds like a plan. Sovgott, imorgon hörs vi igen. ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback