6 om Snobben..

Publicerat 2015-02-22 kl. 19:36:54 av Isabel Håkansson
♥ Han ÄLSKAR beröm. Klappar man honom på halsen så tar han fram öronen på direkten, frustar och blir nöjd. 
 
♥ Han väljer sina ryttare, noga. Först & främst ska han testa personer, och man kommer aldrig undan det när de kommer till Mr.S.. Det kan vara alltifrån att han vägrar gå till att han skenar iväg, bockar, sparkar bakut, är jobbig i gången, går över en när man leder honom eller annat. Han beter sig som en riktig ponny, helt enkelt! 
 
♥ Trots att han har ett riktigt ponnybetéende så känns han grymt maffig att rida. Han må vara liten, men han har mycket power i sin lilla kropp, tro mig. 
 
♥ Totalt otittig. Riktigt skönt att ha en häst som inte kollar alls på hinder utan hoppar över det mesta. Vi ihop har b.la hoppat över soffor, rör, granar, stockar, plåt-tak och låtsas krokodiler.. hihi. 
 
♥ Han är LAT. Inte lat på så sätt att han känns eller ser seg ut, men kan han slippa undan arbete så gör han det mer än gärna. T.ex så låtsas han alltid, alltid, alltid att han ska stanna och kissa, vilket aldrig händer. Han är för smart för sitt egna bästa och kan ta till med dem allra konstigaste utvägarna för att få några vilo-minuter mitt i ridpassen ibland. 
 
♥ Snobben är en väldigt rolig häst att ha och göra med. Han hittar på nya saker varenda dag, och man vet aldrig vad han kan hitta på när man ska ut och rida. Haha. När man ska borsta hans ansikte så lägger han alltid upp huvudet på ens axel och han står jämt och fipplar med sin rosa ponny-mule när han är uttråkad, slickar en i ansiktet och skrapar med hovarna i backen så fort han inte får tillräckligt med uppmärksamhet. Världens sötaste och bästa ponny är han!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Åh, det där med kissningen kör min häst oxå på. Har killat upp med vet. Flera gånger men hittar ingen orsak och då hon fräsch för övrigt så tror jag det har med lathet och testing att göra ;)
Kram!

2015-02-22 @ 20:09:15
URL: http://michellepetersson.horseworld.se
Postat av: Emilia

han verkar för underbar <3

2015-02-22 @ 20:28:35
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback