2015.02.08

Publicerat 2015-02-08 kl. 10:50:04 av Isabel Håkansson
Godmorgon hörni, har ni sovit gott? Det har jag, like always. Jag vaknade runt 06 imorse och tänkte följa med mamma ut till stallet och släppa ut hästarna, men bestämde mig istället för att ta sovmorgon.. Jag behöver all sömn jag kan få, jag ligger nämligen efter x-antal timmar. Haha. Men om nån timme ska jag till stallet iallafall och pyssla lite där ute. Jag tänkte städa i transporten litegrann, smörja vår läderutrustning och sånt där småfix som inte hinns med att göra under stressiga vardagar. 
 
Snobben ska ridas ut idag med sällskap av Philip och syrran. Jag och Pernilla körde Philip igår och det gick verkligen SUPERBRA. Han lyssnade på minsta lilla förhållning och var bara allmänt jätteduktig, min lilla prins! Jag har sagt det förr och säger det igen - det är så synd att jag inte är 3 decimeter kortare och 5 år yngre, då hade han varit min one & only pony. Han är så himla fin och speciell, helt klart den roligaste shettisen jag handskats med någonsin. Så lättsam och pigg, liksom.
 
Det blir en lång runda idag och massa jobb för mr.S som har lite väl mycket överskottsenergi just nu, hehe. Paddocken går inte att rida i just nu, den är glashal och som en enda stor skridsko-bana. Så man får ta det för vad det är och rida ut, helt enkelt. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia Jansson

Det är verkligen synd att ridbanorna inte är ridbara nu.. :/

2015-02-08 @ 11:19:58
URL: http://eryttaren.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback