Uppe 05:35 en tisdagmorgon..

Publicerat 2015-12-08 kl. 06:44:17 av Isabel Håkansson
Trodde knappt mina ögon när jag faktiskt för en gångsskull vaknade av larmet klockan 05:35 imorse. Jag ställde larmet 1 timme tidigare än vad jag brukar för att hinna upp och duscha, men aldrig trodde jag igårkväll när jag ställde larmet att jag skulle gå upp. Men.. jag gick upp direkt när larmet ringde, tog med mig min morgonrock, sminkväskväska och gick in till badrummet. Duschade, sminkade mig och fönade håret och vips - så sitter jag här helt färdig, en hel halvtimme innan bussen går! Ibland förvånad jag mig själv, haha. 
 
Hur som helst, idag går vi kort dag i skolan och slutar redan klockan två. Så då tar jag snabbaste bussen till sala och ska försöka få stallet klart så tidigt som möjligt. Imorgon har vi ett juridik-prov i skolan, så min kväll utöver stallet kommer spenderas med huvudet nere i juridikboken.. suck. Ett tidsinställt kommer att komma upp under dagen, och sen live-uppdaterar jag er ikväll nångång igen. 
 
Ha en jättefin dag i skolan/på jobbet, eller om du är hemma och sjuk - krya på dig ♥♥ Hörs senare! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Amanda

Du är jätte fin verkligen! Vad anvönder du för smink? Kan inte du göra ett inlägg hur fu tvättar ansiktet innan du sminkar dig och sen när du sminkar dig? Och vad allt kostar och sånt. Kram!!❤️

2015-12-08 @ 10:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback