This morning

Publicerat 2015-12-27 kl. 10:29:00 av Isabel Håkansson
Gooodmorgon! Läget idag? Med mig är det bra, bättre än bra faktiskt. Men.. jag känner mig lite sjuk? Hade jätteont i magen igårkväll och vaknade imorse av att jag mådde jätteilla och har gjort det hela tiden fram tills nu. HOPPAS och håller mina tummar på att jag inte blivit sjuk, de hade varit skapligt surt såhär på lovet och allt. Vill rida Snobben, umgås med kompisar och ta vara på lovet, inte ligga hemma i sängen och vara sjuk. Nope! 
 
Klockan är halv 11 och det är söndag. Idag ska Snobben ridas ut en ganska lång runda, bara få skritta och jogga av sig lite eventuell träningsvärk efter gårdagen. Det är hårt ute idag, så efter ridpasset ska benen spolas & kylas. Stannar nog till vid granngården på vägen dit också för att köpa med mig en flaska liniment till stallet, då den gamla tagit slut. Ska bli mysigt att umgås bara han och jag, så som det brukar va ♥
 
Nu - surfa vidare i nån halvtimme för att hinna läsa mina favoritbloggar, därefter ska hundarna rastas och sen blir det stallet för hela slanten. Lovely Sunday!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas att det blir bättre och att lovet blir super :D

2015-12-27 @ 22:52:51
URL: http://aannaphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback