Söndagkväll & jag är tillbaka ♥

Publicerat 2015-12-06 kl. 22:15:18 av Isabel Håkansson
Alltså, ÅH vad jag saknat att blogga! Men.. hur börjar man igen efter en månads uppehåll? Det har ju hänt så otroligt mycket sist, vet vart jag ska börja och hur mycket jag bör ta i det här inlägget? Hm. Kan väl börja med att säga att designen och headern är uppdaterad och jag är heeeelt galet nöjd! Den är fräschare, tjejig och såååå jag. Älskar den! Var så trött på min gamla design med grå bakgrund och gamla bilder som header. Tusen tack fina Johanna.
 
 Denna "nystart" kommer dock inte bli riktigt som jag tänkt mig.. När jag tänkte på min nystart här på bloggen, så föreställde jag mig energifyllda och sprakande inlägg med planering inför nyår, glittriga klänningar och glada miner inför att det snart är jullov. Men jag tänker inte sticka under stolen att jag inte mår speciellt bra just nu, av många olika anledningar. En stor anledning är hästarna.. När vi hördes av sist, så hade jag två hästar. Nu har jag bara en utav dem kvar. Philip åkte hem till sin riktiga ägare i fredagsmorse efter snart 3 år hemma hos oss. Det var tungt, och jag har nog inte riktigt förstått än att jag sett honom för sista gången. Vår fina glädjespridare, Philip ♥
 
Snobben är tillsalu, men jag har absolut ingen stress eller panik över att få honom såld. Hittills har några hört av sig, men jag har inte känt att någon utav dem som mejlat har känts som ett relevant framtida hem åt Snobben. Jag kommer låta hans försäljning ta sin tid, och jag ihop med min mamma och gamla tränare kommer att se till att Snobben får hamna hos någon som kommer att älska och ge honom lika mycket tid, tålamod och kärlek såsom vi gjort. Den bästa förtjänar bara det allra bästa, right. 
 
Alla har sina ups & downs, ni har varit med om mååånga utav mina förr. Jag är så taggad på att ta denna blogg steppet högre denna gång och kolla hur grymma vi kan bli. Let's go!
Hejdå Philip, nu ligger alla tusentals bilder och inlägg om dig som fina minnen här på bloggen. Du kommer alltid att ha din egna lilla speciella plats i mitt hjärta. Stallets lilla maskot och allas favorit, älskar dig. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Sååå underbart att äntligen få läsa lite inlägg från dig! Otroligt tråkigt med Philip, och lite trist att Snobben ska säljas.. men det kommer bli jättebra i slutändan och det är väll ändå det man får fokusera på!

KRAM på dig <3

Svar: Jamen precis, allting som händer & sker är för deras egna skull. Vi tog hem Philip, tog fram det bästa ur honom och nu är det någon annans tur att ta med det ut på tävlingsbanorna.
Kram<3<3
isabelhakansson.blogg.se

2015-12-06 @ 22:20:03
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson
Postat av: Lovisa Magnusson

Åh ja, äntligen är min favvoblogg igång igen! Hur kul!? :D

2015-12-07 @ 19:14:06
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback