Snobbens framtida hem..

Publicerat 2015-12-14 kl. 12:40:00 av Isabel Håkansson
Det har mejlat ca 15 olika familjer på vår annons åt Snobben, varav jag sagt nej till alla utom EN familj att överhuvudtaget få komma och provrida. Jag är och kommer att vara kräsen som sjutton när det kommer till Snobbens försäljning. Jag lusläser mejlen, frågar mycket frågor och framför allt - är 110% ärlig. Frågar dem "hur är Snobben att lasta?" Så svarar jag ärligt att Snobben KAN vara svårlastad. Eller, frågar dem "är han lätt att klippa?" så svarar jag kort & gott att nej, det är han inte. Jag är inte ute efter att avskräcka någon, utan jag gör det för Snobbens skull. Hela försäljningen är för Snobbens skull. 
 
Vad Snobbens framtida hem bör uppfylla för krav: 
 
 
♥ Hästkunniga och engegerade föräldrar eller åtminstone en förälder är ett MÅSTE. 
 
♥ Att jag märker att den som tar över Snobben ska brinna för denna sporten, brinna för hästar och är redo att ta sig ann honom och lägga lika mycket tid, energi och omsorg på Snobben såsom jag har gjort. 
 
♥ Stora hagar med tillgång till box. 
 
♥ Att man är noggrann och alltid är uppmärksam - känns han fräsch? Har han några gallor? Har han några sår? Hur ser han ut i pälsen? Är han stel? Är tänderna fina? Är hovarna fina? Sitter alla skor som dem ska? Ni fattar.
 
That's pretty much it. Inte så mycket krav ändå, rätt simpla krav kan jag tycka. Ingen som inte känner Snobben, kommer någonsin att förstå innebörden i meningen när jag säger att han ÄR speciell. Självklart tycker alla att ens häst är speciell på sitt vis, men detta säger alla som känner Snobben, och som sett hans sidor. Mickis, som ridit mängder med hästar och tävlat höga klasser, stallchefen som ändå bara matat och släppt ut honom och hela min familj är alla enade om att han är en häst man bara kommer att äga en gång i livet. Finns ingen som är ens i närheten lik honom. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback