Snabba galopper & bus i snön!

Publicerat 2015-12-28 kl. 17:28:29 av Isabel Håkansson
Alltså HUR mysigt hade inte jag och Snobben det idag då..? Det var så himla soligt och fint idag när vi skulle ut och rida, så jag skippade paddocken idag och red ut istället. Tycker man ska passa på när det är fint väder att komma ut, det är ju nämligen rätt ovanligt med strålande sol och bra väder den här årstiden.. tyvärr. Vi började med att rida en runda på 4-5 kilometer, skrittade fram den första kilometern och satte sedan igång med traven. Tränade på att öka och korta honom med så små hjälper som möjligt, vilket han skötte superbra! Inga som helst bekymmer. 
 
När vi sedan övergick till galoppen så hade jag en ponny som blev överlycklig!! Han hoppade iväg och snön yrde omkring oss. Höll honom så gott det gick, men det gick undan vill jag lova ;) Han gav ifrån sig några små glädjeskutt och ruskade på huvudet, och jag bara log och öste klappar över hans lilla, fluffiga hals. Blir så glad när Snobben verkligen visar och utstrålar glädje & lycka med hela kroppen ♥ Vi galopperade och travade hela rundan runt och avslutade sedan med att svänga in i skogen för att skritta och trava av där. Han frustade och sänkte huvudet. Var nöjd. 
 
Det är så viktigt hörni.. att verkligen uppskatta och ta vara på varenda liten del utav sin kära häst. Inte haka upp sig på att tävlingar är det enda viktiga eller att bara rida runt i paddocken för att det kanske är "det allra bekvämaste". UT OCH RID, våga släppa lite på kontrollen, umgås med din häst. Det ger så himla mycket. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Elin Nilsson Walldén

Åh så härligt! Soliga uteritter i snön är det bästa som finns, saknar det verkligen under mitt riduppehåll nu... Inte för att det finns någon snö här ändå men men ;)

2015-12-28 @ 21:04:23
URL: http://nilssonwallden.blogg.se/
Postat av: Vanessa andersson

Älskar dessa galna ridturer där ponnyerna har flippat ut totalt, den känslan med tårar i ögonen, och en liiiiten känsla av panik. Den är nog den bästa känslan som finns haha ;)

2015-12-28 @ 22:01:30
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Nicole

Håller verkligen med om att man ska ta till vara på tiden med sin häst och inte bara haka upp sig på tävlingar. Känner igen att man blir så glad av uteritter speciellt när ponnyn är lite busig. Bästa känslan är då helt klart! :D

2015-12-29 @ 10:10:29
URL: http://nicolees.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback