Q/A - Försäljningen, min första blogg m.m..

Publicerat 2015-12-29 kl. 13:07:00 av Isabel Håkansson
"Hur tror du att du kommer att hantera situationen om/när Snobben säljs? Själv skulle jag nog gråta mig till sömns flera dagar av att inte ha Hassan nära, men hur tror du att du kommer att agera och hantera det hela iochmed att han verkar betyda så extremt mycket för dig?" /Julia Axelsson (http://nouw.com/juliaaxelsson)
 
Sv. Ärligt, jag har ingen som helst aning. Jag kan ta det bra, gråta och sakna honom, men klara av det. Liksom. Eller.. så kommer jag inte att ta det bra. Jag har lätt att bita ihop och gå vidare, men precis som du säger.. han betyder extremt, obeskrivligt mycket för mig. Och vid närmare eftertanke så har jag aldrig blivit ifråntagen någon som betytt såhär mycket för mig, så som sagt - jag har ingen aning.. 
 
"Är de bara du som håller på med sociala medier i din familj?" 
 
Sv. Just nu, ja! Min syster har en youtube-kanal med över 1500 prenumeranter, men hon är inte så aktiv där längre. Tyvärr. Pappa drev en rätt stor blogg för några år sen, med några tusen läsare om dan. Men den är nedlagd nu, som tur är ;) Mamma är mest för facebook, haha. 
 
"Varför började du blogga?"  / Sonny Andersson (http://nouw.com/sonnyandersson)
 
Sv. Jag började läsa bloggar och annat i rätt tidig ålder.. vad kan jag ha varit.. 8 år? Jag tyckte det verkade roligt, och när jag var 11 år så skapade jag min första blogg som princip bestod av webcam bilder på mig själv och några rader helt meningslösa och informationslösa texter. Absolutiisabel.blogg.se tror jag bloggen hette.. och NEJ, den finns inte kvar ;) 
 
"Om du ska köpa stor häst sen, vad är dina krav på den?"
 
Sv. Hmm.. Svår fråga. Som sagt, jag kommer inte att köpa häst direkt, så som det ser ut just nu. Utan det blir nog att jag isåfall tar hem en foderhäst eller hyr en häst nåt år då jag inte vet hur mitt liv ser ut om ett år eller två. Hur som helst, mina "krav" ska vara att nästa häst jag tar hem ska vara pigg och ha mycket egen motor, rätt utbildad och tycka om att hoppa & vara bra på det. Gärna ha lite tävlingserfarenhet med i bagaget så att den kan visa mig hur det går till ute på tävlingsbanorna ;) Annars, en glad och social häst som gillar att bli ompysslad och som är personlig! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Vanessa Andersson

Åh hade ingen aning om att snobben skulle säljas <3 hoppas han får det bra och att du tar det bra <3

2015-12-29 @ 18:26:45
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Emilia

Oj vad fin du är!

2015-12-30 @ 17:29:57
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback