Provridning avklarad..

Publicerat 2015-12-26 kl. 16:36:04 av Isabel Håkansson
Hörni, nu är jag tillbaka ifrån stallet och sitter i skrivande stund med hårinpackning i håret & ansiktsmask. Idag så kom det en familj som åkt i flera timmar för att prova på Snobben, och klockan tolv ungefär så var dem i stallet. Mickis, mamma och jag träffades en stund innan. Jag har inte träffat Mickis på länge nu, så vi snackade mest om hur det gick med Snobben i dagsläget och sådär. Skönt att ha stöd ifrån både henne och mamma!
 
Snobben var liiite spänd i stallgången när vi stod ungefär 6 personer runt honom, men det var ingen större fara. Det var en liten tjej, hennes mamma och en medhjälpare som kommer att rida igenom Snobben nån gång i veckan (om dem nu skulle vilja ha honom), jag, Mickis och mamma. Mickis började rida, mest för att visa upp honom. MEN, Mickis hade inte ridit Snobben på nåt halvår förrän idag.. och ni vet vad det betyder. Att han ska testa, såklart. Så han stannar, vägrar gå, stretar och är allmänt jobbig. Och likaså med tjejen och medhjälparen som båda två också provade att rida. 
 
Det gick bra framåt slutet iallafall och tjejen kunde rida honom i alla gångarterna helt utan problem. Medhjälparen red honom riktigt bra och såfort Snobben slutade upp med dumheterna så blev han såååå fin! Tror och fick den uppfattningen att dem tyckte om honom, trots att han var lite jobbig till en början. Dem frågade mycket, var nyfikna om hans bakgrund och ville suga åt sig så mycket information om Snobben som möjligt under dem tre timmarna vi hade ihop. Vill dem ha Snobben, så kommer vi inte att säga nej till dem. Det verkade vara en bra och seriös familj, och dem hade verkligen tänkt igenom alltihop noggrant. Självklart kommer jag att berätta mer, om dem skulle vilja ha honom. Dem skulle återkomma inom ettpar dagar..
Har nog inte ens förstått en, att Snobben kanske snart inte är min längre. Och jag är rädd.. rädd för att jag inte vet hur jag kommer att reagera eller bete mig, när den känslan kommer ifatt mig. Mitt liv kretsar kring Snobben, och har gjort det i flera år nu. Han är min trygga och fasta punkt när allt annat känns hopplöst och läskigt. Min ögonsten och allra finaste ägodel, den absolut bästa jag vet. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Molly Bergh

Åh, det är så sorgligt att sälja sin häst :( Det tar på krafterna!

2015-12-26 @ 19:47:00
URL: http://www.mollybergh.se
Postat av: Emilia

Ni är bäst! Du är en utav dem ponnyryttare jag ser upp till alra mest.

2015-12-26 @ 20:38:25
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback