Med en lugn kväll framför mig...

Publicerat 2015-12-11 kl. 16:56:00 av Isabel Håkansson
Hej på er! Förlåt mig frånvarande här inne idag, men tycker det är så dött bland kommentarerna trots statistiken att motivationen faktiskt inte funnits för att blogga förrän nu. Började min fredag med att få sova en timme längre en vanligt, spanska-lektionen som vi egentligen har på morgonen varje fredag var nämligen inställd imorse, så det var superskönt! Var i skolan till kl 9 och då tittade vi på ett luciauppträdande som var jättefint och bra ♥ Älskar lucia, tycker det är så himla mysigt! 
 
Idag är Snobbens vilodag, vilket betyder att jag har en helt ledig kväll framför mig. Väldigt skönt på ett sätt, då mina veckor är intensiva och innebär ingen vila alls princip, är igång från tidigt på morgon till sent på kvällen. Men.. så uttråkande på samma gång. Hur ska jag nu fördriva tiden? Städa och ta hand om mig själv för att sen gå och lägga mig tidigt? Så får det bli. Inte någon fredagskväll i min smak, men det får bli så ikväll. 
Visst blev mitt och Maddes skåp fina på nedersta bilden? ;) 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: OLIVIA | 17,5 årig tje j mediebranschen

Men vad fint!

2015-12-11 @ 18:04:03
URL: http://www.kaffedrickare.blogg.se
Postat av: sonny

Fin header du har :)

2015-12-11 @ 20:57:44
URL: http://nouw.com/Sonnyandersson
Postat av: Vanessa andersson

Åh så fiffigt att pynta sitt skår!! De ska jag nog ta efter ;)

2015-12-12 @ 08:57:02
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Lovisa Magnusson

Känns faktiskt som det är segt i de flesta kommentarsfälten just nu. Men jag ska verkligen försöka med att lämna några kommentarer efter mig på din blogg! Du förtjänar verkligen cred för ditt grymma jobb med bloggen och hästarna :D

2015-12-12 @ 11:13:17
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback