It's time for.. julklappshandling!

Publicerat 2015-12-19 kl. 09:18:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon ifrån Stockholm! ♥ Sovit sååå skönt inatt, ville aldrig gå upp. Men, nu är jag uppe iallafall och har precis ätit frukost. Jag, pappa och Pernilla har en lång dag framför oss, med en massa julklappshandling som står på schemat. Vi ska upp och fira jul med släkten i Norrland från pappas sida i år. Han har en stor familj, och en massa julklappar ska därför inhandlas. Älskar att handla julklappar, tycker det är så mysigt. 
 
Måste bara få tacka också för att vi redan, efter enbart 1,5 vecka efter mitt långa uppehåll redan klättrat mig upp och ligger på topp 35 mest lästa hästbloggar i Sverige. TACK! Nu saknar jag bara lite mer kommentarer och respons ifrån er här inne ;) Är så motiverad & peppad samtidigt bloggideérna flödar. Det är med en grym magkänsla jag loggar in här och skriver, det är en sån otroligt terapi för mig att få göra det. Just nu lottar jag ut ett presentkort till värde av 500kr, för att få chansen att visa min tacksamhet emot någon utav er. Tävlingen hittar ni HÄR
 
Nu ropar pappa ifrån hallen att det är dags att åka. Mängder av julklappar ska handlas som sagt och jag tror det kommer vara en trött Isabel med onda fötter som loggar in här ikväll och skriver.. hehe. Ha en jättefin lördag alla ni, kika in här igen om en stund. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

ska köpa julklappar på måndag..känner pressen ;)

2015-12-19 @ 12:36:47
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Skogsraah ☾

Härligt :)

2015-12-19 @ 12:48:09
URL: http://skogsraah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback