Godmorgon första lovveckan ♥

Publicerat 2015-12-21 kl. 10:34:10 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Jag skrev jag skulle gå upp tidigt idag... räknas klockan kvart i 10 som tidigt? Annars säger jag till mitt försvar att jag tar små steg i taget ;) Stallet ska fixas nu på förmiddan iallafall, passar på att rida och pyssla i stallet medan det är ljust. Mycket roligare då! Idag som sagt så ska Snobben ridas ut i skogen för att få lyfta litegrann på fötterna över stock och sten. Solen är gömd bakom moln just nu, hoppas den väljer att tittar fram tills vår ridtur om nån timme eller två.. 
 
Idag är det måndag vilket betyder att vårt jullov går av stapeln och startar! Jag är så taggad på allt vad det här lovet kommer att innehålla.. julafton, nyår, fester och det bästa av allt - en MASSA tid att kunna vara i stallet. Ska försöka motionera och rida Snobben så mycket som möjligt, borsta tills pälsen blänken och bara umgås med honom. Tror han kommer uppskatta det lika mycket som jag! Finfina Snobbis. 
 
Nu - strosa runt i pyjamas medan frukost och svarar på en kommentar som jag anser behöver ett lite längre svar i form av ett eget inlägg... hörs senare. PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback