Ett välbehövligt bryt i vardagen.

Publicerat 2015-12-15 kl. 21:02:37 av Isabel Håkansson
Det är en 100x gladare Isabel som loggar in här nu och skriver, varför? Jo, för att jag ikväll har tagit tag och haft hårinpackning, facemask, scrubbat kroppen och avslutat med att använda BUS. Jag har inte orkat dem andra gångerna jag sagt att jag egentligen ska göra det, utan istället bara tagit en snabbdusch och använt simpelt schampo och balsam. Jag blir alltid så mycket gladare när jag känner mig fräsch, älskar det!
 
Det kändes utan att överdriva som att bli överkörd av en lastbil imorse när klockan ringde och jag gick upp. Och ännu värre, när jag skulle upp och redovisa ett viktigt projekt klockan 08:00 imorse med sprängade huvudvärk och flimmor för ögonen. Stolt över mig själv efteråt iallafall! När jag kom hem tog jag tag i en engelska-uppsats som skulle skickas in, och gjorde klart den direkt. Snobben vaccinerades imorse och har därför fått ta det lugnt idag.. Men imorgon ska vi ut och skrittjobba igen. Skritt som gäller nu när underlaget är kasst, men vi kämpar på. 
En urkass mobilbild på mina favorit produkter just nu ♥ Syrran har glömt minneskortet till kameran hos en kompis, men imorgon eftermiddag kommer jag kunna leverera kvalité här inne till er igen. Puss!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback