Dagen innan nyår.

Publicerat 2015-12-30 kl. 17:11:00 av Isabel Håkansson
Hörni.. det nalkas nyår och för mig innebär det stress, stress, stress. Var nere på stan tidigare i förmiddags och köpte lite smycken som jag behövde till min outfit imorgon och avslutade med en fika ihop med Sandra. Mysigt! Efter det åkte jag raka spåret till stallet och joggade Snobben i lång låg form i ca 20 minuter i paddocken. Det var knögligt underlag och hästarna staplade fram.. men det funkade ändå! Gjorde volter och flyttade honom för skänkeln. När jag ridit klart så förberedde jag hans box inför imorgon, fyllde den med en massa fluffigt halm, satte upp hans hönät och fyllde det med gott hö inför morgondagen. Hästarna går in imorgon runt tre-tiden, så slipper dem stå ute när alla fyrverkerier börjar smälla
 
Jag har inte haft en enda lucka att kunna blogga idag, och jag ber sååå mycket om ursäkt för det!! Har haft sån ångest, haha. Det börjar verkligen gå uppåt för mig nu, kommentarer rullar in och likaså mejl om samarbeten och annat. Det är så himla kul och jag vill ligga i fas hela tiden, klättra mig uppåt och bli bättre! Tack för att ni kollar in här varje dag ♥ Jag gör allt jag kan för att bli bättre på det jag gör, varje dag. 
 
Nu - hoppa in i duschen, smörja kroppen med brun utan sol och packa ihop lite kläder. Ikväll sover jag hemma hos Milla, vi ska måla naglarna och förbereda inför morgondagen. Imorgon får ni se min nyårsoutfit ;) Stay tuned. 
Snobben hälsar gott nytt år en dag i förväg, imorgon ska han få ta det lugnt och vila litegrann. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

Vi var jättemånga i vårt ridhus idag så tanken med att hoppa försvann och blev små jogg i ungefär 20 minuter här med haha ;)

2015-12-30 @ 22:33:36
URL: http://vanessaandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback