Äntligen ett riktigt ridpass!

Publicerat 2015-12-18 kl. 16:47:00 av Isabel Håkansson
Alltså, SER NI hur fluffig Snobben blivit? Och som den skitponnyn han är så roar han sig alltid med att rulla runt i dem allra lerigaste och blötaste fläckarna han kan hitta i hagen, så hans päls är alltid helt vågig.. haha. 
 
Idag blev det, efter en hel vecka med ridpass som bestått av bara skritt pågrund av det hårda underlaget, ett riktigt pass! Det är plusgrader ute idag, så det första jag gjorde när jag kom hem ifrån skolan var att ta första bästa buss ut till stallet. Jag hann komma ut innan det blev mörkt, det var mjukt i backen och Snobben var pigg, glad och supersnäll. Hade handbromsen i till en början, men efter lite trav och galopp intervaller så släppte han på den. 
 
Red en lång runda idag som vi aldrig ridit förut. Först följde vi en grusväg upp i skogen, för att sedan rida ner på en sandväg som sträckte sig runt ett stort fält. Jättefin & mysig väg, tummen upp för det bariga underlaget! Galopperade mycket, och travade ännu mer. Snobben frustade och sprang på med öronen framåt, superglad över att äntligen få galopperas och ridas lite ordentligare igen! Hoppas det är lika varmt på söndag när jag kommer hem ifrån stockholm.. Isåfall blir det longering i paddocken. 
 
Hans kondition är grym trots lite motion nu för tiden. Rundan blev allt som allt 7-8 kilometer, varav jag travade och galopperade säkert 5 kilometer sammanlagt av hela rundan. Han blev varken fuktig eller varm, inte ens under sadelgjorden! Under hans tjocka björnpäls så tror jag att det gömmer sig en rätt fin kropp ändå, hihi. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: sonny

SV: Tack fina du :)

han är så söt din fina ponny

2015-12-18 @ 22:52:04
URL: http://nouw.com/Sonnyandersson
Postat av: Emilia

Men åh vad söt du är!

2015-12-19 @ 10:37:05
URL: http://emiliaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback