Tråkiga nyheter...

Publicerat 2015-08-03 kl. 13:03:41 av Isabel Håkansson
Snobben är halt. Igen. Eller, inte halt.. men han var lite varm & svullen på ena bakbenet (samma som i förrgår) igår, tog ut och skrittade honom uppifrån iallafall vilket inte var några konstigheter alls. Han skrittade på i rask takt med öronen framåt och därför testade jag även att trava lite. Han var inte HALT, men han kändes inte 100% ren heller. Vände hemåt direkt, ställde honom i spolspilltan och grundvisiterade alla benen. På ena bakbenet (samma ben som han var svullen och varm på) så hittade jag ett litet jack, inget sår som blödde eller varade. Bara ett litet jack... kylde benet i några minuter och linimenterade in rygg, bogprati och alla ben därefter. Den här sommaren har verkligen inte varit någon höjdare för oss. Avvaktar i några dagar och hoppas på att han blir bättre. 
 
Känns som att vi står på samma ställe och stampar hela tiden, om inte annat så har vi backat bak mååånga steg i vår långa utvecklingstrappa denna sommar med all vila. Usch, jag blir så stressad av sånt här. Vill bara igång och att allt ska vara i vanlig ordning, jag behöver en fast rutin. Att vara i stallet 3-4 timmar om dan, rida och pyssla som vanligt. Waaaah. 
En sur Snobben efter det korta ridpasset igår... han är nog också bra trött på att bara stå & skrota i hagen. Det är han för fin för, enligt honom själv ;) Hihi. Han står alltid lös i stallgången efter våra ridpass nu för tiden, han har blivit så himla duktig. Mitt finafina hjärta, kommer alltid att vara min nummer ett, no matter what ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: JuliaAxelsson

Isabel, du har ett så otroligt sunt hästtänk. Ni är så bra & jag lovar att ni snart kommer vara på benen igen! <3

2015-08-03 @ 13:39:29
URL: http://nouw.com/juliaaxelsson
Postat av: sonny

Förstår att de inte är kul med en häst som gör illa sig hela tiden. Förra året så drog Aron av sig skorna varje vecka och de slutade med att vi fick plasta in och ha specialskor på honom. Han hade knappt någon hov kvar där bak efter ett tag. Så får att du inte tycker denna sommaren vart något bra. Hoppas de blir bättre :)

2015-08-03 @ 14:59:32
URL: http://nouw.com/Sonnyandersson
Postat av: Malva

Åh, vet hur du känner dig, sitter i samma klister nu, ska in till veterinären imorgon då det inte blir bättre och det nästan gått en vecka.. :( hoppas Snobben bättrar på sig snabbt! <3

2015-08-03 @ 19:25:01
Postat av: Amanda & ridtravaren Lilleman

Åh så tråkigt..

2015-08-03 @ 19:55:23
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback