Snobben igår 08/21.

Publicerat 2015-08-22 kl. 13:30:00 av Isabel Håkansson
Någonting jag alltid försöker göra är att skriva vad jag gör med Snobben varje dag, för att på så sätt försöka sätta ihop bra ridscheman där han får gå varierat och på olika underlag. Jag har en ridbok där jag skriver vad jag gör med Snobben varje dag, men skulle det vara intressant för er att få veta här vad jag gör lite mer utförligt, med Snobben? 

Igår iallafall så longerade jag Snobben i 35 minuter i en lång och låg form. Gick på honom mycket i traven just för att han skulle trampa under sig ordentligt och verkligen komma in med bakbenen under rumpan och höja ryggen. Han blev jättefin efter en stunds trälande och då övergick vi till galoppen. Jättefin redan från start, tog verkligen i och jobbade på i en fin form. La då till en bom som han fick galoppera över, vilket verkade uppskattas mycket av honom! Jättefin var han och jag klappade om honom ordentligt efteråt. 
 
När jag tog in honom ifrån hagen igår förresten så såg han ut som en stor damm-tuss, men efter 45 minuters borstning så glänste han som vanligt ;) Min fina prins. 
Får kommenterarer av stallchefen ofta hur välskött och fina mina hästar är i pälsen. Blir så glad! 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Men oj, vilken skillnad. Tycker alltid det är så svårt att få hästarna blanka o rena när de är damiga UTAN att duscha. Vilka borstar använder du? Har du något smart knep? ;)

2015-08-22 @ 16:03:52
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/
Postat av: Michelle Petersson

Shiit va stor skillnad det blev efter borstningen! Kul att höra att du tar så väl hand om din ponny. Är tyvärr allt för vanligt att borstningen prioriteras bort :P
Kram

2015-08-22 @ 23:00:32
URL: http://nouw.com/michellepetersson
Postat av: Jonna

Men ohmygaad vilken skillnad, döör :'D

2015-08-23 @ 00:05:21
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback