Ostabil.

Publicerat 2015-08-27 kl. 23:02:38 av Isabel Håkansson
Ni har hört visan många gånger förut, så fort jag känner minsta lilla ångest eller att huvudet känns ostabilt så måste jag fokusera på ALLT som inte har med att sitta inne och stänga in mig själv att göra. Vilket jag har lätt för att göra om jag bloggar, då stänger jag igen dörren intill mitt rum, sätter på mig hörlurar och stänger ute omvärlden för en timme eller två. 
 
När jag kom hem ifrån skolan idag, så brann det i mitt huvud... for no reason. Jag var arg, ledsen och så fort jag satte mig på moppen och började åka ut till stallet så bara brast det. Jag grät, grät och grät lite till. Och som grädden på moset så var Snobben heeelt knäpp idag, haha. Tänkte mig en kort, kravlös och mysig uteritt med tanke på hur jag mådde. Så jag tränsade honom bara lite snabbt och red ut barbacka. Han inledde ridturen med att bralla iväg och bocka, för att sedan fortsätta gå i ett bra tempo nån kilometer, innan han fick en riktig knäpp och började backa, backa och backa. Gick på honom direkt vilket i sin tur ledde till att han började ställa sig på bakbenen. Hoppade av och gick hem, kände att det inte var någon mening att ta den fighten med honom när jag satt barbacka utan varken säkerhetsväst, spö eller nån annan förstärkning. 
 
Så, gick tillbaka till stallet, sadlade på honom och gick sedan ut i paddocken där jag red honom i 45 minuter. Riktigt stark, hård i munnen och det märks att han tappat mycket. Det är jobbigt att galoppera på voltspår, det är jobbigt att bära upp sig i form och det tar emot att stretcha igenom sidorna i trav. Men.. trots att han var lite jobbig idag så fick han mig ändå på mycket bättre humör. Som alltid ♥
Min boo.
Publicerat i Allmänt, Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback