Om jag fick önska..

Publicerat 2015-08-30 kl. 11:15:41 av Isabel Håkansson
Philip ska tillbaka till sin nya ägare inom snar framtid, vi tog hem honom som en valpig, oinriden 6 åring. Var sutten på men totalt okomplicerad. Hade en mage som princip släpade i backen och otroligt ful päls. Vi tog honom därifrån, bantade ner honom succesivt och lärde honom alla signaler inom ridningen och han blev snabbt mycket bättre i päls och allt därkring. Nu har det gått över 2 år och han ska nu utvecklas vidare inom travet, det han är som klippt & skapt för. Han ÄLSKAR att köras, det går inte en sekund han inte har öronen framåt när vagnen är påkopplad. Så.. då kommer vi endast att ha Snobben kvar. 
 
Syrran vill inte sluta med hästar, men vill samtidigt inte ta hem en ny häst & börja på en "helt ny kula", för att det TAR TID och hon är osäker. Men, med tanke på att hon varit i stallet princip varje dag i 2 år, sett Snobbens både bra & dåliga sidor, borstat och ridit honom, så känner hon ju honom hyfsat bra och älskar honom. Min plan och vad jag vill när Philip åkt, är att ta hem en storhäst/maxad D-ponny i nåt år för endast träning och tävling. Syrran är fortfarande med i stallet princip varje dag och mockar, pysslar med hästarna, packar hö och rider litegrann ibland. 
 
Jag vill och jag måste ha hästar i mitt liv för att fungera, jag vill utvecklas och jag vill känna mig duktig i stallet och på hästryggen. Min kärlek för den här sporten & för hästar, den går inte att beskriva. Att ha häst tar tid och en massa kraft, jag missar ibland både fester och en massa kompistid för att jag istället väljer att vara i stallet.. men det är värt varenda sekund, varenda minut och timme. Det här är mitt liv, en livsstil jag valt. 
Snobben är en svår häst att se bra ut på, han är komplicerad, han är tidskrävande och gör man sämre ifrån sig ena dagen så märks det tydligt dagen därpå. Jag har skämts så mycket över oss, för att ibland bara går det inte. Men aldrig någonsin har jag gett upp, och jag skulle kunna göra om samma resa 100 gånger till. För att hästar ÄR min passion och något jag älskar så det gör ont. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback