Min första vecka på gymnasiet & hur den varit:

Publicerat 2015-08-28 kl. 09:04:07 av Isabel Håkansson
Okej, nu är klockan strax för 8 och jag ska strax iväg till skolan. Men innan det så tänkte jag dra en snabb utvärdering om hur jag tycker att veckan hittills har varit. Min första vecka på gymnasiet, jag skulle ljuga om jag inte skrev att magkänslan skiftat från dag till dag. För det har den VERKLIGEN.
 
I måndags, så gick jag in i skolbyggnaden med en negativ inställning efter att ha legat med ångestattacker hela natten och endast sovit i 2 timmar. Stämningen i den nya klassen var stel och jag var onöjd med vårt schema. Magkänslan när jag satte mig på bussen hem var dålig... väldigt dålig. Var det rätt val? Kommer jag att känna såhär 3 år genom? Kommer jag orka?  
Därefter kan jag dock gladerligen säga att allt blivit bättre och bättre för varje dag som gått! 
 
Stämningen lättnar mer och mer i klassen för varje dag och jag känner mig trygg med människorna jag har omkring mig. Eller.. inte otrygg iallafall. Känns som om den nya klassen består av ett gäng kloka människor som inte är ute efter att döma någon. Och jag börjar tro att när vi lärt känna varann, så kommer vi att kunna ha 3 asbra år! Och, vårt schema... FINE, det suger. Men om man ser det från den ljusa sidan - skolan erbjuder mig en grym utbildning som jag verkligen kommer kunna dra nytta av i framtiden. När jag går ut ur skolan så är jag bombsäker på att jag kommer vara 100 gånger smartare och besitta mycket mer kunskap än vad jag gör idag ;) Hihi.
 
Idag är det fredag och jag är taggad på skoldagen faktiskt! Hoppas ni känner samma... puss. 
Jag & slidsson veckan igenom, fula & så men det bjuder vi på!! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback