Lördag

Publicerat 2015-08-29 kl. 09:50:31 av Isabel Håkansson
Godmorgon ifrån Stockholm! Här bjuder vädret på sol dagen i ära och jag ska alldeles strax ut och gå en pw tänkte jag. Sedan har jag och syrran planerat att gå ner till ett köpcenter i närheten och inhandla lite nödvändigt. Sedan ikväll så ska jag, pappa och syrran käka på nån bra resturang och avsluta kvällen med bio därefter. Detta kan bli en bra dag känner jag på mig, hihi. 
 
Annars då? Jag mår rätt bra, ser fram emot dem senaste veckorna med skola, häst, kompisar och VARDAG. Ska snacka ihop mig med mamma och försöka få ut en kiropraktor som kan kolla igenom Snobben snarast. Jag skulle gissa på att han har en låsning nånstans som går diagonalt till bakbenen och det är därför som han blir kort i stegen och inte riktigt vill trampa under sig. Nu är jag trött på våra dalar upp & ner, att han är ofräsch ena dan och fräsch den andra. Dags att ta tag i det på riktigt och få en förändring. 
 
Fortsätt kommentera inlägget under om vad ni vill se mer/mindre utav. Det är jätteroligt för mig att få läsa, och era önskningar kommer att verkställas och fixas så fort jag kommer hem imorgon! PUSS. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: madeleine magnusson

Så skönt med en PW :)

2015-08-29 @ 12:52:08
URL: http://madeleinemagnussson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback