Imorgon börjar jag... gymnasiet?

Publicerat 2015-08-23 kl. 19:10:00 av Isabel Håkansson
Idag var min sista sommarlovsmorgon, min sista dag fri från känslan av att jag har plugg, framtida prov eller annat skolrelaterat. Imorgon börjar jag gymnasiet och som jag tidigare skrivit så har jag valt ett ekonomi-program där vi senare kommer att kunna välja inriktning, varav en inriktning kommer att vara juridik, vilket i dagsläget som det känns nu är det jag kommer att välja. Men.. allt kan ändras med tiden!
 
Jag har inte insett ännu, att imorgon är slutet på mitt underbara sommarlov. Alltså ingen sommar har någonsin i hela mitt liv, gått så otroligt fort och varit så lärorik & rolig som denna varit. Jag har haft så otroligt roligt varenda dag, det finns mycket jag skulle kunna göra om och göra hundra gånger bättre, men i det stora hela så ångrar jag ingenting för det har ändå lett till något bra i slutändan. Jag mår bra och jag är stark i mig själv, hårdare än nånsin när det kommer till att släppa in nya människor i mitt liv men har samtidigt verkligen inga problem att umgås med nytt folk! Jag kommer att påbörja en summering av min sommar nån gång under veckan med en massa bilder och roliga minnen.. stay tuned.
 
Nu - städa mitt rum och måla naglarna, om nån timme eller två så tänkte jag gå och lägga mig så att jag vaknar pigg och utvilad imorgonbitti. Puss♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Josefine

Jag börjar också gymnasiet imorgon, lycka till! :D

2015-08-23 @ 20:35:53
URL: http://nouw.com/josefineflinkfeldt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback