Första dagen på gymnasiet - √

Publicerat 2015-08-24 kl. 15:50:52 av Isabel Håkansson
Jag hade en helvetes natt inatt, sov allt som allt 2,5 timme och JA jag var trött om nån imorse. Men upp & ut kom jag iallafall, och klockan 9.00 så slogs portarna upp och jag gick tillsammans in i den nya skolan med Madde och Ida. Om 3 år, så hoppas jag att det fortfarande att det är vi tre och att det blir just vi som springer ut tillsammans med stundentmössor på våra huvuden ut ifrån samma byggnad som vi gick in i idag, med en massa nya erfarenheter i bagaget och självklart också mycket nya kompisar. Men.. först 3 år av hårt plugg, tidiga mornar, mörker och stress. Suck. 
 
Skolan kändes om jag ska vara helt ärlig liiite lame och det var ingen sprudlande energi på någon utav varken eleverna eller lärarna, vårt schema sög med stort S och innehåll och magkänslan är inte på topp.. Men jag försöker tänka på att det här är en bra utbildning för mig och min enda chans att kunna bli det jag verkligen vill i framtiden. Och med två av mina bästakompisar stöttandes vid min sida så ska vi nog klara det alla tre ♥
 
Ugh, hörni.. Jag är redan skoltrött & ångesten strålar genom kroppen så fort jag kommer att tänka på skolan. Orken för att prestera sitter lååångt inne men jag ska kämpa och försöka hålla ihop mig själv för att klara det här!! 
Carlforsska-gymnasiet ekonomi & handel, där jag kommer att spendera mina kommande 3 år... 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback