Dan före fredag, donkenfrukost & en snabb uppdate.

Publicerat 2015-08-27 kl. 10:30:44 av Isabel Håkansson
Godmorgon! ♥♥ Sitter ni, precis som jag i skolbänken just nu? Tar ett paus från skolarbetet och checkar in lite bloggar? Det är standard för mig så fort jag blir klar med ett arbete, att snabbt ta upp mobilen och kolla igenom favvobloggarna, scrolla igenom instagram och twitter. Det ser jag som min lilla belöning när jag jobbat klart med en skoluppgift, hihi. 
 
Vi började klockan 10 idag, men jag var uppe och hoppade klockan 7 imorse iallafall eftersom bussen mot Västerås gick klockan 8.. En utav dem negativa sakerna med att plugga i en annan stad. Det positiva imorse var dock att vi, eftersom vi hade en timme på oss innan första lektionen började, kunde gå och käka frukost på donken ihop med en saknad Linn. Det är så sorgligt på ett sätt, att princip alla man gått i skolan med hela sin barndom, nu splittras och går skilda vägar för att uppnå sina drömmar & mål med livet på olika skolor.. Men, man får ta varje tillfälle i akt att träffas så att man inte glider isär.
 
Nej, nu börjar dem flesta i klassen bli klara så jag ska avrunda här. Hoppas ni får en jättebra torsdag och att vi hörs här inne igen i eftermiddag? PUSS. 
Imorse → just nu. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

hello

2015-08-27 @ 10:33:46
Postat av: Maja

Vilken linje & gymnasium går du?

2015-09-01 @ 18:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback