Att vakna upp till strålande sol!

Publicerat 2015-08-10 kl. 11:27:33 av Isabel Håkansson
I hela juni och juli, så har Sverige bjudit på dåligt väder med undantag ett fåtal dagar. Men nu i augusti så ser vädret lovande ut, minst sagt. Idag ska det bli 27 grader i lilla Sala och i skrivande stund lyser solen och det är inte ett moln på himlen, så himla skönt! Behöver verkligen lite solljus nu, sista tiden som är kvar av sommarlovet. Hihi. Om 2 veckor börjar jag ju nämligen gymnasiet.. men mer om det i inlägg längre fram. 
 
Hur som helst, idag är det måndag och jag är så himla glad! Om nån timme så ska jag upp till stallet för att skritta Snobben, idag tar vi ett skritt-pass i paddocken. Ska testa att böja igenom honom lite, träna halter, sidvärsrörelser och allmänt bara leka lite med vad vi kan i skritt. Sen ska jag hjälpa till när Sandra rider Pepsi, agera lite tränare & kanske att även jag rider honom litegrann. Vi får se! 
 
Jag är så himla taggad på att komma igång med ridningen igen, men det går trögt fram när man inte har någon häst att kunna rida ordentligt på... Vill bara att Snobben ska bli bra NU. 
Utanför fönstret just nu.. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vilket gymnasium börjar du?

2015-08-11 @ 12:30:28
URL: http://linneagustavsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback