Tisdagmorgon och en längtan efter sommaren.

Publicerat 2015-04-21 kl. 07:18:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon! Allt bra med er? Med mig är det bara bra, livet rullar. Idag gick jag upp lite tidigare för att hinna platta håret, det tar sin lilla tid med tanke på att jag har så pass tjockt hår. Jag känner mig så mycket fräschare när jag är fixad, så det är skönt att gå upp 15 minuter tidigare så att jag hinner fixa mig ordentligt.. det behövs. För trots att jag känner mig relativt pigg, så vet jag att jag ligger efter x-antal sömntimmar och har därmed världens påsar under ögonen. ZZZzzzzZZzzZZZ. 
 
Hur som helst, dagens planer är simpla. Först går jag i skolan och sedan drar jag hem, käkar en snabbis och sedan rullar jag vidare till stallet för att hoppa igenom Snobben med mamma. Igår vårstädade jag och syrran hela sadelkammaren, så vi ska fortsätta lite idag och börja sopa och damma. Jag älskar att ha ordning, reda och FRÄSCHT framförallt, när det kommer till mina och hästarnas utrustning. Det känns som en viktigt punkt för mig. Rullade lindor vardera förpackning, vikta täcken, borstarna ska ligga i ryktväskor och tränsen putsade och upphängda på sin krok, punkt. 
 
Igårkväll innan jag gick och la mig så gick jag igenom en massa sommarbilder, och fick en sån längtan tillbaka. Förra sommaren, 2014, så hyrde Milla en sommarhäst och ställde ute hos mig. Vi hade så himla kul ihop med hennes röda fara och min lilla race-räka, som vi kallade dem. Med tanke på allt kaos som var hemma under den perioden så var stallet min enda fristad, jag hängde där från morgon till kväll, åkte dit flera gånger om dan. Jag varvade cykelturer med Philip ihop med långa uteritter, hoppträningar och gos i hagen. Ta mig tillbaka! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback