TACK Sverige..

Publicerat 2015-04-26 kl. 17:51:00 av Isabel Håkansson
.. för det grymma vädret! 13+ grader och strålande sol, woho. Idag är det söndag & imorse tog jag vad man skulle kunna kalla en RIKTIG sovmorgon. Vid 13:15 (!!!) så vaknade jag upp hemma hos Milla, och oj vilken ångest vi båda två fick när vi såg hur mycket klockan var, haha. Jag kom hem runt 00:30 igår ifrån Stockholm tack vare en *host* anledning, men vi träffade massa andra människor och jag hade bästa sällskapet med mig så det gick bra ändå! Direkt när jag kom hem så drog jag till Milla och sov där. 
 
Hur som helst, så fort jag vaknade idag så drog jag till stallet. Mockade och gjorde fint i stallet, och sedan tog jag med mig ett fleecetäcke och en påse morötter och satte mig ute i hagen med hästarna i nån timme och gosade med dem lääänge. Dem får mig alltid på så mycket bra tankar, och att bara få sitta och andas in deras luft, pussa på ponnymularna och krama om dem gör mig så lycklig inombords. Mina hjärtan ♥
 
Planerna för kvällen är att åka hem till pappa, käka gott och bara ladda om inför ännu en skolvecka. Jag ser fram emot vad veckan och helgen har att erbjuda. Den här helgen har varit grym och jag är så LYCKLIG. På riktigt. Jag är en förvirrad själ, vet inte om jag ska lyssna på hjärta, hjärna eller något utav det. Men alla underbara vänner, familjen & hästarna håller mig på fötter, stabil och lyckligare then ever. Puss. 
JUST NU. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback